Het idee achter BnB Loved

Een onvergetelijke trip is met BnB Loved voor iedereen binnen handbereik.

Stel je voor... Je rekt je gapend uit. De geur van verse broodjes dringt je neus binnen. Een zachte klop op de deur laat je weten dat het overheerlijke champagne-ontbijt voor je klaar staat. Er zit een handgeschreven briefje van de host bij. ‘Geniet lekker op je eigen kamer en maak er een mooie dag van,’ leest het. De druppels water van de regendouche verkwikken je na een lange nachtrust. Je bent bijna klaar om de omgeving te gaan verkennen. Knusse straatjes, unieke boetiekjes, bijzondere architectuur en geschiedenis... en uiteraard zul je de lokale lekkernijen volop ontdekken tijdens je trip. Dit is een plek die je nu al in je hart sluit. Deze plek vind je op BnB Loved.

Ontdekken, verrast worden, verwonderen, verwarmen, herinneringen maken, op nieuwe plekken een soort gevoel van ‘thuis’ creëren. Wat hebben wij dit zelf toch vaak mogen beleven tijdens onze reizen. De meeste herinneringen ontstonden door de warmte van een accommodatie. De verhalen achter deze plekken maakten ons hongerig naar meer. Langzamerhand ontdekten we hoeveel van deze charmante plekjes verborgen blijven voor true travel lovers. Zo waren we zelf vaak lang bezig met een speurtocht naar hotels met karakter, unieke B&B’s, comfortabele lofts of andere charmante accommodaties. Ook misten we de fijne plekjes om te eten en welke activiteiten in de omgeving we echt niet mochten missen. Zo waren we uren zoet.

Daarom werden we geïnspireerd om BnB Loved te beginnen: dé online plek die al die parels samenbrengt en de beste tips voor je bundelt. Het zijn de hidden gems van Europa. Plekken die aandacht hebben voor details. De oude eikenboom in de tuin, de gerecyclede planken in de vloer, het trendy hotel in die populaire kunstenaarswijk. De ene keer in een knus dorp, dan in een hippe stad. Hoe unieker de plek, hoe mooier het verhaal. BnB Loved is onze manier om al die lovely places bij elkaar te brengen.

We selecteren al deze plekken zelf en spiegelen ze aan onze BnB Loved criteria:

  • Een fijne balans tussen authenticiteit en comfort
  • Luxe door uniek karakter
  • Uitzonderlijke service is de standaard
  • Aandacht vormt de hartslag

We helpen jou om herinneringen te maken voor het leven. We garanderen je een zorgeloze trip die in het teken staat van genieten.

Ons team staat graag voor je klaar en helpt je met liefde aan de mooiste vakantieadresjes. Heb je hulp nodig? Mail ons dan op [email protected]

With love,

Angela en Koen

Angela Heykoop en Koen Lenting
Founders, BnB Loved