Hulp nodig?

Hulp nodig?

Heb je een vraag of hulp nodig?

Voordat je contact met ons opneemt, adviseren we je om eerst de veelgestelde vragen door te nemen. Dit geeft je mogelijk al snel antwoord op je vraag.

Contact opnemen

Wil je contact met ons opnemen? Leuk om van je te horen! Je kunt ons op werkdagen eenvoudig bereiken via het volgende
telefoonnummer: 072 303 48 09. Ook kun je ons een bericht sturen via het contactformulier.

Volg ons voor meer tips en inspiratie

Je kunt BnB Loved volgen via onze socialmediakanalen en nieuwsbrief. We geven je updates over de nieuwste accommodaties, fijne dorpjes om te bezoeken, de leukste restaurants in de buurt van jouw vakantieadres en veel meer!

Instagram
Facebook
Pinterest

Loved Beyond

De accommodaties op BnB Loved zijn natuurlijk stuk voor stuk al heel speciaal. Maar ben je op zoek naar iets extra bijzonders? Bijvoorbeeld voor een evenement, huwelijk of speciale verrassing voor je lief? En wil je dat wij je helpen met het vinden van de juiste accommodatie? Of heb je de juiste accommodatie gevonden, maar wil je een prachtig boeket op de kamer laten bezorgen, een diner onder de sterrenhemel organiseren of heb je een ander romantisch idee? Wij kunnen hierbij helpen! Neem daarvoor contact met ons op.

Tips of suggesties?

Heb jij een bijzonder plekje ontdekt en wil je dat met ons delen? Mis je iets op onze site? Of heb je andere feedback waar we zeker wat mee moeten doen? We staan altijd open voor tips en suggesties. Met jouw hulp wordt BnB Loved namelijk alleen maar beter! Je kunt via dit formulier contact met ons opnemen.

Voor accommodaties

Heb je een bijzondere accommodatie die ook absoluut een plekje verdient op BnB Loved? Neem dan een kijkje op de pagina ‘Aanmelden accommodatie’.

Je kunt ons ook direct benaderen. Meld je accommodatie aan door te mailen naar [email protected].

Voor overige samenwerkingen

Voor persberichten, adverteermogelijkheden, samenwerkingen en overige vragen kun je mailen naar [email protected].

Ons postadres is:

LeLoved Lifestyle & Media B.V.
T.n.v. BnB Loved
Jan Wilshof 24
1815 LW Alkmaar
The Netherlands

Jouw restaurant, winkel, koffietentje of andere hotspot op BnB Loved?

Naast bijzondere accommodaties geven we ook tips over de fijnste plekken om te eten, doen, beleven en shoppen in de omgeving. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Heb jij zo’n Europese hotspot die bij BnB Loved past? Dan horen we graag van je! Mail ons op [email protected] en wie weet lichten we jouw onderneming uit bij onze favoriete Europese accommodaties en bestemmingen.

Copyright

Op alle content van onze website berust copyright. De content van de accommodaties plaatsen we met hun toestemming. Het is niet toegestaan om ongevraagd content van onze website te gebruiken, te vermenigvuldigen of te tonen op jouw socialmediakanalen, website of feed. Stuur een mail naar [email protected] indien je interesse hebt om content over te nemen. Uiteraard is het delen van onze socialmediaposts geen probleem. Lees ook onze privacy policy.

Bel ons via +31 (0)72 303 48 09
of contact ons direct