Ben jij
BnB Loved?

Gasten een fijne thuisbasis geven tijdens hun trip, dat staat bij jou bovenaan. Jij snapt hoe de kleine dingen een totaalervaring maken. Klinkt dat bekend?

Wie zijn wij?

Wij kwamen erachter dat veel charmante plekjes verborgen blijven voor true travel lovers. Zo waren we zelf vaak uren bezig met een speurtocht naar de mooiste luxe- en boutique hotels, unieke B&B's of vakantiehuizen en andere verblijven met karakter. Daarom werden we geïnspireerd om BnB Loved te beginnen: dé online plek die al die parels samenbrengt.

BnB Loved verbindt die bijzondere, verborgen juweeltjes in Europa met reizigers die méér uit hun trip willen halen dan alleen een kamer met een mooi uitzicht. Alle accommodaties van BnB Loved begrijpen de kracht van een glimlach en het spreekwoordelijke chocolaatje op het kussen. Het zijn de hidden gems van Europa. Plekken die aandacht hebben voor kleine details – in service en in aankleding. De gerecyclede planken in de vloer, het trendy hotel in die populaire kunstenaarswijk of een handgeschreven briefje ter verwelkoming. De ene keer is het een plek in een knus dorp, dan in een hippe stad. Hoe unieker de plek, hoe mooier het verhaal.

Korte trips met een uniek karakter

Vaker een korte trip, zowel in Nederland als Europa, op zoek naar een unieke, persoonlijke beleving (non-hotel feel), aandacht voor lifestyle, gezondheid en interieur, zelf controle over je bestemming, online alles zelf kunnen regelen en 100% betrouwbare kwaliteit: waar komen deze trends bij elkaar? Waar kunnen mensen terecht om die unieke reis te boeken in eigen land of in Europa? BnB Loved heeft alle trends grondig onderzocht en concludeerde dat er een mooie kans is weggelegd om mensen hier beter in te faciliteren: met een platform dat aansluit bij de behoeften van de moderne reiziger.

Wie is BnB Loved's reiziger?

BnB Loved richt zich op drie doelgroepen tussen de 30-55 jaar – stellen, jonge gezinnen, maar ook singles – met hogere inkomens en een grote liefde voor het leven. Het is de doelgroep die wij van haver tot gort kennen en begrijpen, omdat we hier zelf middenin staan. Sociale, relationele, werkgerelateerde en persoonlijke doelstellingen vergen veel tijd van hen. Ze hebben niet de gelegenheid om urenlang het internet af te struinen naar een perfecte accommodatie en hotspots in de buurt. BnB Loved heeft het allemaal al voor ze uitgezocht: zo zorgen we dat hun waardevolle tijd ook echt waardevol wordt beleefd.

Onze criteria

Uitzonderlijke service

Elke accommodatie staat voor constante, hoge kwaliteit en uitzonderlijke service met een glimlach.

100% liefde

De liefde van de accommodatie voor zijn of haar gasten staat centraal. Zij doen er alles aan om mensen zich welkom te laten voelen.

Kleinschalig

De schoonheid van karakter, die verder gaat dan opsmuk alleen. Het zijn onafhankelijke plekken die (meestal) niet tot een keten behoren.

Aandacht voor detail

Aandacht voor detail zit in het DNA: alles is schoon, goed onderhouden, maar vooral ook prachtig en uniek ingericht.

Onze droom

Wetend dat er een enorme honger is naar karakteristieke plekken die hun kracht hebben bewezen en dat hier voor de Nederlandse markt nog geen adequaat aanbod voor is, heeft BnB Loved de potentie om een unieke propositie in de markt te zetten. Onze droom is om de doelgroep een onvergetelijke ervaring te geven door de beste en meest bijzondere plekken met hen te delen: op ons boekingsplatform én op social media.

BnB Loved is onze manier om beleving, inspiratie en de kracht van social media effectief in te zetten voor onze aangesloten accommodaties. Ons begrip van de doelgroep is precies waar BnB Loved op steunt.

Promotie van jouw accommodatie

BnB Loved heeft een hechte band met relevante media en journalisten. Door dit netwerk effectief voor jou in te zetten, kunnen we BnB Loved – en daarmee jouw accommodatie – dé media-exposure geven die leidt tot succes van het platform. Het team van BnB Loved is zo bekend met het Nederlandse medialandschap, dat we kwalitatieve promotie via tv, print, online, influencers en social kunnen garanderen – allemaal met een groot bereik. Bovendien streven we ernaar om bezoekers actief in te zetten voor het promoten van accommodaties: zij zijn de ambassadeurs van BnB Loved.

Let's create new memories for the people who make this world sparkle.

Meedoen?

Waardevol voor jou

Je bevindt je tussen de beste...

We realiseren ons dat iedere accommodatie impact heeft op ons imago, dus we zullen alleen de allerbeste plekken op het platform toelaten. We stellen hoge eisen aan onszelf én aan hen. Zo zorgen we ervoor dat we elkaar alleen maar laten groeien.

Focus op Europa

Europa's geschiedenis, het erfgoed, de adembenemende natuur: we zijn betoverd door ons continent. Wetend dat mensen steeds vaker op korte trips gaan, is de focus op Europa dus heel logisch. We geloven dat deze focus leidt tot meer succes.

We kennen de doelgroep

Nee, wij ZIJN ze. We zijn die mensen die we graag helpen: stellen, jonge gezinnen en singles tussen 30-55 jaar met een hoog inkomen en liefde voor reizen en het leven. We weten wat ze willen en eisen. Zo kunnen we hen inspireren.

We brengen je direct in contact

Wie kan het beter uitleggen dan jijzelf? Daarom kun je gemakkelijk met je gasten communiceren via je eigen, persoonlijke inbox. We geloven dat als jij meteen met je gast in contact komt, hun reis al begint voordat ze hun huis hebben verlaten.

Meedoen?

We willen jou én de BnB Loved-doelgroep een uitzonderlijke ervaring bieden. We zijn daarom op zoek naar accommodaties die een wederzijdse commitment willen aangaan met BnB Loved. Daarvoor zetten we ons met 100% liefde in.

Over

Contactgegevens

Bel ons via +31 (0)72 303 48 09
of contact ons direct